OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sveikos, smalsiosios mūsų skaitytojos,

Na, pamačiusios šį receptą jūs tikrai nustebsite. Dešrelės Lieknose Bitėse??? O, taip! Nors dešrelės retai kada gali pasigirti sveikumu, mes jas pagaminome būtent tokias.

Nusiteikite, kad darbo bus ne per mažiausiai, tačiau šeima tiesiog linguos ausimis valgydama, o jūsų dešrelės bus lieknos, sveikos ir nepaprastai skanios.

REIKĖS:

 2 šviežių žąsies kulšelių (mes naudojome „Lapino puotos“);

1 kiaušinio;

natūralių prieskonių;

kepimo rankovės plėvelės

GAMINIMAS:

  1. Mėsą nuimame nuo kaulo ir elektriniu smulkintuvu sutriname iki košės konsistencijos.
  2. Į mėsą mušame kiaušinį, beriame prieskonius, druską ir viską kruopščiai suminkome.
  3. Kepimo rankovę sukarpome dešrelės ilgio kvadratėliais. Imame gabalėlį paruoštos masės ir susukame į plėvelę, galus užrišame. Turime gauti saldainio formos paruoštuką.
  4. Įpakuotas dešreles verdame apie 20 min.

Virtuvės mitus griaunančios,

Lieknos Bitės