edf

Ech, tos moterys! O aš tikrų tikriausia jų atstovė. Naujas sezonas ir aš imuosi naujos dietos. Aišku, priežastis visai ne svoris ar riebaliukų ratai, bet noras jaustis žvaliai ir kupinai jėgų ateinančiu tamsiuoju metų laiku, kai tik ir traukia prigulti ant sofutės su knyga rankoje. Perdaug nepasakosiu apie savo naujus bandymus, bet galiu išduoti, kad šiuo metu miltų, cukraus ir kitų angliavandenių mano racione bus visai mažai. Nors kartais iškyla ir man minčių, ką gi čia reikės krauti į lėkštę, bet pirmas pusryčiams skirtas patiekalas buvo labai vykęs. Išbandykite ir jūs!

REIKĖS

2 kiaušinių,

20 kavamale sumaltų migdolų riešutų (mes rinkomės „Arimex“ firmos),

saujelės tarkuoto sūrio,

nedidelės šviežios cukinijos,

2 valg. š. alyvuogių aliejaus,

žiupsnio druskos,

baziliko lapelių.

GAMINIMAS

  1. Kiaušinius išplakite su maltais riešutais, druska, kapotais bazilikų lapeliais.
  2. Suberkite smulkiai tarkuotą sūrį ir cukiniją, alyvuogių aliejų ir viską išmaišykite.
  3. Kepkite vaflinėje, kol gražiai paruduos.

Linkime skanių akimirkų rudeniškoje virtuvėje,

Lieknos Bitės