dsc04934Dabar pats braškių sezonas, tad tiesiog būtina jų atsivalgyti, prisivalgyti ir išragauti įvairiausių patiekalų. Šį kartą kepėme blynus iš težti pradėjusių braškių – skonis tiesiog puikus.

REIKĖS:

stiklinės braškių (mes naudojome ir žemuoges);

norimo kiekio datulių tyrės arba 1 banano (viskas priklauso, kiek saldumo norite);

150 ml pieno arba kefyro;

50 g avižinių dribsnių (mes naudojome mūsų pamėgtus „Dobele“);

150 g miltų;

1 kiaušinio;

1 v. š. aliejaus

truputėlį druskos

GAMINIMAS:

  1. Mes visus ingredientus vieną po kitos sudedame į dubenį ir išmaišome su elektriniu plaktuvu.
  2. Blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje su 1 a. š. ghee sviesto.
  3. Jei norite, kad braškiniai blyneliai būtų dar labiau braškiniai, patiekite su šviežiomis uogomis.dsc04936Braškines vasaras mėgstančios,

Lieknos Bitės

1 komentaras