dsc04710Mūsų pamėgta mėsytė iš „Kitchen Me“ patiekalams visada suteikia ypatingo skonio, ne išimtis ir šis patiekalas su iš Sicilijos atkeliavusiais makaronais (įsigijome atostogų metu). Mes labai mėgtame brandintos jautienos kepsnius, tačiau, kaip ir šį kartą, juos naudojome ne tradiciškai, o patiekale su makaronais.

REIKĖS:

2 „Kitchen Me“ šviežios sausai brandintos jautienos didkepsnių;

norimo kiekio makaronų;

1 svogūno;

1 skiltelių česnako;

150 ml pomidorų tyrės (mes naudojome mūsų pačių pasigamintą);

1 v. š. skysto medaus;

druskos;

pipirų

GAMINIMAS:

  1. Makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta ant jų pakuotės.
  2. Iškepkite didkepsnius: keptuvėje išlydykite šaukštelį aliejaus ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnius, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite. Iškepus pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min.
  3. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite su ghee sviestu. Svogūnui suminkštėjus, berkite sukapotą česnaką ir užpilkite medų bei pomidorų tyrę. Viską pakepkite dar kelias minutes.
  4. Makaronus sumaišykite su padažu ir riekelėmis pjaustytais didkepsniais. Galite pagardinti smulkiai tarkuotu parmezano sūriu. 

Kokybiškos mėsos vakarienes dievinančios,

Lieknos Bitės