Mano gyvenimas tarsi padalintas į dvi dalis: tą savaitės dalį, kai tenka nuo ryto iki vakaro praleisti darbe, su keliomis atokvėpio valandėlėmis, ir į tą, kai neskubėdama galiu sau leisti ruošti įmantriausius patiekalus. Pirmajam variantui renkuosi pietus, kuriuos lengva ir greita paruošti, kuriuos patogu nusinešti rankinėje ir kurie ilgam pasotina.

REIKĖS:

300 g pilnagrūdžių makaronų (rinkomės Dobele);

½ brokolio;

stiklinės pupelių;

kelių šaukštų lydyto sūrelio.

GAMINIMAS:

  1. Makaronus ir pupeles išvirkite.
  2. Įkaitinkite šaukštą ghi sviesto ir jame trumpai apkepkite smulkintus brokolius, po to – sudėkite pupeles, gerai nuvarvintus makaronus ir viską kartu pašildykite kelias minutes.
  3. Įmaišykite kelis šaukštus sūrelio.

Sočių patiekalų nebijančios,

Lieknos Bitės