OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sveikos, gardžių patiekalų gerbėjos!

Šiai picai naudojome „Dobelę“ miltus picai, jie mums labai patinka tuo, kad nenaudojamos mielės (o jos gi yra mūsų organizmo gerųjų bakterijų priešas), o tai reiškia, kad paruošite tešlą gerokai greičiau. Kadangi naudojome miltinį padą, gardinimui pasirinkome lieknesnius ingredientus: saulėje džiovintus pomidorus, fetą ir žalėsius.

REIKĖS:

„Dobele“ miltų mišinio picai;

saujos gražgarsčių;

saujelės kubeliais pjaustytos fetos sūrio;

1v.  š. tarkuoto saldaus pieno sūrio;

2 v. š. naminio pomidorų padažo;

kelių saulėje džiovintų pomidorų

GAMINIMAS:

  1. Paruoškite picos padą pagal instrukciją, iškočiokite ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 5 min.
  2. Picą ištraukite, patepkite pomidorų padažu ir pabarstykite saldaus pieno sūriu, dėkite kepti iki kol krašteliai parus.
  3. Picai iškepus pabarstykite gražgarstėmis, fetos sūriu bei smulkintais saulėje džiovintais pomidorais.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Greitos lyg kalnų vėjas,

Lieknos Bitės