Šventinė savaitė buvo puiki proga išbandyti keletą naujų receptų. Vienas jų – purieji kotletukai iš daržovių, kurie ne tik sveikesni, tačiau ir tikrai labai gardūs.
REIKĖS:
1/2 vidutinio dydžio žiedinio kopūsto;
100 g džiūvesėlių;
100 g tarkuoto kietojo sūrio;
druskos;
pipirų;
1 v. š. ghee sviesto kepimui
GAMINIMAS:
- Žiedinį kopūstą ir morką apvirkite, kad suminkštėtų.
- Daržoves ir džiūvesėlius maistiniu smulkintuvu sumalkite iki vientisos masės.
- Į tešlą įmaišykite sūrį, pipirus, druską.
- Įkaitintoje keptuvėje su ghee sviestu kepkite šlapiomis rankomis suformuotus kotletukus iš abiejų pusių po kelias minutes.
Skanių akimirkų linkinčios,
Lieknos Bitės