cof

Šventinė savaitė buvo puiki proga išbandyti keletą naujų receptų. Vienas jų – purieji kotletukai iš daržovių, kurie ne tik sveikesni, tačiau ir tikrai labai gardūs.

REIKĖS:

1/2 vidutinio dydžio žiedinio kopūsto;

1 morkos;

100 g džiūvesėlių;

100 g tarkuoto kietojo sūrio;

druskos;

pipirų;

1 v. š. ghee sviesto kepimui

GAMINIMAS:

  1. Žiedinį kopūstą ir morką apvirkite, kad suminkštėtų.
  2. Daržoves ir džiūvesėlius maistiniu smulkintuvu sumalkite iki vientisos masės.
  3. Į tešlą įmaišykite sūrį, pipirus, druską.
  4. Įkaitintoje keptuvėje su ghee sviestu kepkite šlapiomis rankomis suformuotus kotletukus iš abiejų pusių po kelias minutes.

Skanių akimirkų linkinčios,

Lieknos Bitės