Kai tokia vasara, kuri visai neskuba džiuginti ilgesnėmis karščio bangomis, visai nesinori misti vien salotomis, o gardžiu troškiniu prikimšti pilvukus su mielu noru skuba visi. Šis troškinys tikras greitukas, kai tereikia sumesti daržoves į keptuvę ir vos patroškinti, o ir sotus, mat jam panaudojome ir gabalėlį kokybiškos jautienos ir švelnaus kaimiško sūrio.

REIKĖS

1 nedidelio sviestinio moliūgo,

1 svogūno,

kelių skiltelių česnako,

saujos jautienos faršo (mes tokiam greitam reikalui mėgstame naudoti brandintą jautieną mėsainiams iš Kitchen me asortimento),

ghi sviesto,

kelių riekių saldaus pieno sūrio.

GAMINIMAS

  1. Ghi svieste pakepinkite smulkintą česnaką, svogūną, vėliau sudėkte faršą ir maišydami pakepinkite 10 minučių.
  2. Susmulkinkite sviestinį moliūgą kubeliais ir sudėkite į paruoštą mėsą, pakepinkite dar 5 minutes.
  3. Supjaustykite sūrį kubeliais, sudėkite į keptuvę, ir uždengę keptuvę dangčiu leiskite sūriui pasilydyti kelias minutes.

Daržo gėrybes ragaujančios,

Lieknos Bitės