Kai tokia vasara, kuri visai neskuba džiuginti ilgesnėmis karščio bangomis, visai nesinori misti vien salotomis, o gardžiu troškiniu prikimšti pilvukus su mielu noru skuba visi. Šis troškinys tikras greitukas, kai tereikia sumesti daržoves į keptuvę ir vos patroškinti, o ir sotus, mat jam panaudojome ir gabalėlį kokybiškos jautienos ir švelnaus kaimiško sūrio.
REIKĖS
1 nedidelio sviestinio moliūgo,
1 svogūno,
kelių skiltelių česnako,
saujos jautienos faršo (mes tokiam greitam reikalui mėgstame naudoti brandintą jautieną mėsainiams iš Kitchen me asortimento),
ghi sviesto,
kelių riekių saldaus pieno sūrio.
GAMINIMAS
- Ghi svieste pakepinkite smulkintą česnaką, svogūną, vėliau sudėkte faršą ir maišydami pakepinkite 10 minučių.
- Susmulkinkite sviestinį moliūgą kubeliais ir sudėkite į paruoštą mėsą, pakepinkite dar 5 minutes.
- Supjaustykite sūrį kubeliais, sudėkite į keptuvę, ir uždengę keptuvę dangčiu leiskite sūriui pasilydyti kelias minutes.
Daržo gėrybes ragaujančios,
Lieknos Bitės