OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sveikinamės su mūsų skaitytojomis, kurios neabejingos mėsos patiekalams,

ant mūsų stalo ir vėl garuoja „Kitchen Me“ jautienos didkepsniai. Juos perkame didžiuosiuose prekybos centruose ir esam labai patenkintos jų mėsos kokybe. Tiesą pasakius, jautienai esu labai išranki – seniau pirkdavau tik tiesiai iš ūkininkų, tačiau „Kitchen Me“ – nieko jai nenusileidžia, tad tapo mano favorite.

Reikės (padažui):

70 g ananaso;

1,5 š. alyvuogių aliejaus;

1 v. š. saldžiarūgščio čili padažo;

Kepsniui:

2 vnt. „Top Sirloin“ jautienos didkepsnio (naudojome „Kitchen Me“);

druskos;

pipirų

Garnyrui:

morkos;

cukinijos;

kelių griežinėlių ananaso

GAMINIMAS:

  1. Padažui skirtus ingredientus sutriname trintuvu iki padažo konsistencijos.
  2. Keptuvėje išlydykite šaukštelį ghee sviesto ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnį, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite. Iškepus pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min.
  3. Morką supjaustykite pailgais plonais griežinėliais, cukiniją skersais griežinėliais, ananasą taip pat ir visus juos pakepkite grilinėje keptuvėje apie 10 min., pabarstykite druska ir pipirais.
  4. Lėkštėje patiekite kepsnį, apliekite jį padažu, o šalia sudėkite grilintas daržoves.

Labai sočiai pavalgiusios,

Lieknos Bitės