OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mieli skaitytojai,

tikriausiai, ir jums ruduo – tai toks metas, kai, vyraujant žvarbiam orui, itin norisi kvapnių ir sočių troškinių. Jei kaip tik dabar šniurkščiojate nosimi, šis troškinys jums tikrai padės atgauti jėgas.

REIKĖS:

1 žąsies kulšelės (mes rinkomės „Lapino puotos“);

2 didelių morkų;

2 svogūnų;

1 jaunos cukinijos;

3 bulvių;

300 g avinžirnių;

saujos marinuotų šparaginių pupelių;

prieskonių;

1 v. š. ghee sviesto

GAMINIMAS:

  1. Per naktį mirkytus avinžirnius užpilkite vandeniu, įdėkite kartu su
  2. mėsa virti (mes virėme greitpuodyje 20 min, neturint jo, reikės troškinti ilgiau.
  3. Bulves pjaustykite kubeliais ir sudėkite į troškinį. Šiek tiek pavirus, sudėkite druską, pipirus, lauro lapą (ar tai, ką mėgstate).
  4. Morkas pjaustykite lazdelėmis, svogūnus kubeliais, cukinijas griežinėlių puselėmis ir viską pakepinkite su 1 v. š. ghee sviesto. Pakepinus sudėkite į puodą.
  5. Bulvėms suminkštėjus, sudėkite marinuotas šparagines pupeles ir pavirkite dar porą minučių. Ištraukite žąsies kulšelę, ją susmulkinkite, suberkite atgal į troškinį ir patiekite.OLYMPUS DIGITAL CAMERAGaminančios sezoninius patiekalus,

Lieknos Bitės