Mano vaikai – patys tikriausi vynuogių gerbėjai, todėl mūsų troškinį šiandien praturtina jų ir graikiškų riešutų derinys. Tikiuosi, tai bus mano slaptas ginklas, kad pietų lėkštės akimirksniu ištuštėtų.

REIKĖS:

300 g mėsos (antienos, vištienos);

saujelės vynuogių;

50 g graikiškų riešutų (rinkomės Arimex);

1 nedidelės cukinijos;

1 v. š. ghee sviesto

GAMINIMAS:

  1. Mėsą užvirkite puode su pipirais, lauro lapais ir druska, virkite, kol mėsa suminkštės ir gausite skanų sultinį.
  2. 1 v. š. ghee sviesto pakepinkite šiaudeliais pjaustytą cukiniją (neperkepkite, kad liktų traški), sudėkite perpus perpjautas vynuoges, graikiškus riešutus, užpilkite sultiniu, sudėkite gabalėliais pjaustytą mėsytę ir viską trumpai patroškinkite, kad skoniai susilietų.

Naujus skonius atrandančios,

Lieknos Bitės