foto maisto6

Sveikos, draugystės ir draugeliai,

šiandien jau beveik savaitgalis, tad siūlome vasariškos virtuvės patiekalą. Tai turbūt liekniausi mėsainiai pasaulyje! Kadangi turėjau sulaukti svečių, kurie dievina mėsainius, o aš, pavargusi nuo visą vasarą trunkančių vakarojimų, jau nė nebenorėjau pažvelgti į kaloringus užkandžius, nusprendžiau draugus pavaišinti gurmaniškais burgeriais, kurie ir ant pilvuko riebaliuką neaugintų, ir gomurį palepintų sodriu skoniu.

Dėl mėsytės jau neteko sukti galvos, nes ją kaip visad parūpino „Kitchen me“, kaip ir tikėjausi, jų brandintos jautienos mėsa mėsainiams sutaupė man nemažai taip brangaus laiko.

REIKĖS:

8 didelių pievagrybių;

Saujelės gražgarsčių;

Kelių kąsnelių „Džiugo“ sūrio;

150 g „Kitchen me“ brandintos jautienos mėsainiams;

2 v. š. mėgstamo mėsainių padažo (kuo dietiškesnis – tuo geresnis).

GAMINIMAS:

  1. Pievagrybių kotelius išimkite, o kepurėles dėkite į grilinę keptuvę ir kepkite, kol suminkštės, pradės skirtis sultys, vėliau atidėkite į kitą lėkštę.
  2. Iš brandintos jautienos formuokite pievagrybių dydžio skritulėlius ir taip pat apkepkite grilinėje keptuvėje apie 10 min.
  3. Ant vienos pievagrybio kepurėlės dėkite kotletuką, ant jo pilkite padažo, gražgarstės lapelį ir gabalėlį „Džiugo“ sūrio, viską vainikuokite antra pievagrybio kepurėle.

Taip skanu, kad net pirštus apsilaižėm,

Lieknos Bitės

P. S. Atsiminkite, kad kiekvienas savaitgalis – tai nedidelė šventė, tad ją būtinai švęskite…su šeima, draugais, skaniu maistu ir plačiomis šypsenomis!