Būna tokių savaičių, kai planai taip susidėlioja, kad nemažai likusio maisto keliauja į šiukšliadėžę. Tačiau labai stengiuosi, kad taip nutiktų, kuo rečiau, tad šiandien jums siūlau pasigaminti kotletukus, kuriuos pagaminsite panaudoję likusią nuo pusryčių košę.

REIKĖS

1 stiklinės avižinės košės (mėgstamiausia mūsų – Dobele),

250 g maltos mėsos (šį kartą tai buvo kiauliena),

1 brokolio,

spagečių garnyrui (ir vaikų apetitui sužadinti, taip pat rinkomės Dobele).

GAMINIMAS

  1. Brokolį trumpai apvirkite ir pasmulkinkite.
  2. Dubenyje sumaišykite brokolį, košę ir faršą, berkite prieskonių.
  3. Iš gautos masės formuokite rutuliukus ir kepkite orkaitėje 30 minučių.
  4. Patiekite su vaikų mėgstamais makaronais.

Taupiai ir skaniai,

Lieknos Bitės