Jei savaitės bėgyje neretai tampame vegetarais, tai savaitgalį mėgstame gaminti rimtus mėsiškus patiekalus, bet tokius, kad prie viryklės ilgai netektų stovėti ir visą laiką galėtume paskirti laikui su šeima. Šį kepsnį pagaminsite labai paprastai, užteks vos kelių ingredientų, o ir figūra nenukentės, ypač jei šalia patieksite daržovių ir salotų kalną.

REIKĖS:

1 anties krūtinėlės (tiks ir kita jūsų mėgstama mėsa)

Saujos džiovintų abrikosų (naudojome Arimex)

Druskos, pipirų

GAMINIMAS:

  1. Krūtinėlėje įpjaukite kišenėles. Jas ir visą krūtinėlę įtrinkite prieskoniais, palikite marinuotis per naktį.
  2. Abrikosus užmerkite vandenyje ir taip pat palikite nakčiai.
  3. Į krūtinėlę sukamšykite abrikosus, mėsą įdėkite į kepimo rankovę ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.

Greitus patiekalus gaminančios,

Lieknos Bitės