OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Labas, savaitę optimistiškai ir smagiai pradėjusios mūsų skaitytojos,

šiandien dalinamės labai gardžiu paukštienos receptu. Tai sultingas troškinys, kuris patiks ir vaikams, nes pagardintas jų labai mėgstamu ananasu. O mamos taip pat džiaugsis, nes jis draugiškas ir figūrai. Žodžiu, be sąžinės priekaištų galės kimšti visa šeimyna.

Neseniai sulaukėme jūsų klausimų, iš kur perkame paukštieną. Neabejotinai viena gardžiausių ir mūsų dar nė karto nenuvylusių – „Lapino puotos“. Šis gamintojas siūlo labai didelį pasirinkimą įvairiausių antienos, žąsienos, vištienos ir kalakutienos gaminių. Tiesa, ne mažiau mėgstame triušieną (ji ypač patinka mūsų mažiesiems mūsų valgytojams).

REIKĖS:

350 g anties kulšelių mėsos (naudojome „Lapino puotos“);

 3 morkų;

3 skiltelių česnako;

¼ ananaso;

1,5 š. naminio pomidorų padažo;

1 v. š. medaus

GAMINIMAS:

  1. Morkas pjaukite per pusę išilgai arba į 4 dalis, česnaką pasmulkinkite ir viską kartu su mėsa pakepinkite 1 š. Ghee svesto. Pridėkite 1 š. medaus ir viską patrošinkite su šlakeliu vandens 10min.
  2. Į troškinį sudėkite pasmulkintą ananasą, pomidorų padažą, padruskinkite ir patroškinkite dar 15 min.
  3. Patiekite su daržovėmis ir rudaisiais ryžiais.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gyvenimą nuspalvinančios spalvotais patiekalais,

Lieknos Bitės