rhdr

Pirma mintis, kuri kyla pamačius ir paragavus šių suktinukų – jie tokie nerealūs, kad, atrodo, neatsivalgysi. O ir nepavykti tiesiog negali. Receptas labai paprastas, bet neprastas, toks, kurį be jokios abejonės gali patiekti svečiams. Mėsa viduje minkštutėlė, iš išorės apskrudusi, o įdaras puikiai derantis. Bandom?

REIKĖS

kelių marinuotų šoninės juostelių (tinka įvairiausias jūsų mėgstamas marinavimo būdas),

cukinijų,

saujos graikiškų riešutų (mes mėgstame ekologiškus „Arimex“ riešutus),

įvairių daržovių garnyrui.

GAMINIMAS

  1. Marinuotas šoninės juosteles pasitiesiame išilgai ant darbinio paviršiaus.
  2. Cukiniją supjaustome šiaudeliais ir dedame ant šoninės.
  3. Šiek tiek vandenyje pamirkytus graikiškus riešutus dėliojame šalia cukinijos ant šoninės.
  4. Įdarą įsukame į šoninės juostelę.
  5. Suktinukus išdėliojame kepimo skardoje, aplink dedame įvairias kepimui tinkamas daržoves, mums ypatingai tiko iš daržo ką tik prikastos bulvytės ir nuskintos šviežios šparaginės pupelės. Viską kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Linkime nepamirštamų skonių,

Lieknos Bitės