Kartais iš vaikų gaunu užsakymą – BLYNŲ! Juos mėgstu kepti vis kitokius, tešlai renkuosi bent dalį pilnagrūdžių miltų, o saldinu natūraliais produktais, šį kartą – bananu ir slyvomis. Blyneliai labai minkšti, tad patiko ir mažiausiam šeimos nariui.

REIKĖS:

150 g natūralaus graikiško jogurto

1 kiaušinio

100 ml pilnagrūdžių miltų

1 banano

Saujelė džiovintų slyvų (išmirkytų vandenyje) – rinkomės Arimex

2 š. alyvuogių aliejaus

GAMINIMAS:

  1. Visus produktus sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
  2. Vos aliejumi pateptoje keptuvėje kepkite blynelius.
  3. Patiekite su mėgiamais priedais, mes valgėme su jogurtu ir uogomis.

Minkštučius blynelius kepančios,

Lieknos Bitės