foto maisto6

Laba diena, pošventinės ir priešsavaitgalinės nuotaikos lydimos mūsų skaitytojos,

visa Lietuva vakar šventė Mindaugines, o mes dar ir šiandien neprarandam pakilios nuotaikos, mat šventė mūsų bičių darže – jūsų feisbuke jau 8000-čiai. Kas sakė, kad vasarą žmonės mažiau gamina ar turi laiko sveikai mitybai? Nesąmonė! Kaip gera turėti tiek daug naujų draugų!

Man šis laikas – pats susitikimų įkarštis, vienas po kito sekė klasės draugų, grupiokų susitikimai. Taip smagu visus sutikti ir pasijusti lyg niekas nė nepasikeitę, visi tokie kaip buvę, o prabėgusių metų nė nepajust! Tik bėdos jau kitos nei studijų metais. Pamenat, kai per studentavimo vakarėlius atskiros grupelės įsiveldavo į audringus pokalbius išėjus užtraukt dūmelį? O štai dabar tokios atokios kompanijos renkasi kiemo kampe po obelim, kur, sūpuojant mažiausiuosius, verda tokios pat įnirtingos, tačiau jau tylesnės diskusijos apie amžinus gyvenimo klausimus. O kur dar tie „vargšeliai“, kuriem išvis prie susitikimo stalo vargiai tenka prisėst gaudant vos prakutusius mažylius ir dar stengiantis viena ausim nugirst visų susirinkusiųjų naujienas. Būtumėt jūs matę šitą šaršalą stebėjusių dar bevaikių grupiokų minas. 🙂

O jau koks įdomumas iškvosti tyliausiųjų paslaptis ir rezgamus planus ar apkalbėti seniai matytus kurso draugus! Na, aišku, ir pasijuokti iš senų gerų tik mūsų profesijos žmonėms suprantamų juokelių. Sakau ačiū už visus kartu praleistus metus, už puikų susitikimą ir, tikiu, niekada nenutrūksiančią draugystę ir keliu populiariausio vakaro gėrimo – mėtų ir citrinų vandens – taurę!
O Jums, bičių skaitytojos, atskleisiu paslaptį, kuo pavaišinti visai ne sveikuoliškai nusiteikusius draugus.
REIKĖS:

100 g fetos sūrio;
100 g varškės;
100 g graikiško jogurto.

GAMINIMAS:
Visus ingredientus supilame į smulkintuvą ir sutriname į vientisą užtepėlę. Patiekiame su duoniukais arba daržovių griežinėliais ir sauja žalumynų. Skanaus. 🙂

Laimingos iki debesų, kad turi ir senų, ir naujų draugų,

Lieknos Bitės