edf

Pamidoras su agurku, agurkas su salota, salota su pomidoru – ir taip be galo? Mums atrodo, kad tau jau laikas atrasti ir kitokių, ne mažiau maistingų ir sveikų, bet tikrai spalvingesnių skonių. Išbandykite salotas, kurias mes vienareikšmiškai nominavome traškiausiomis šį pavasarį.

REIKĖS (1 porcijai)

1 šviežios morkos,

saujelės sūdytų pistacijų (mes mėgstame  „Arimex“),

gabalėlio fetos sūrio,

mėtos lapelių,

alyvuogių aliejaus,

kokybiško acto,

šlakelio šviežio medaus.

GAMINIMAS

  1. Morką nuskuskite ir skustuku supjaustykite išilgai, kol gausite plonas pailgas „garbanėles“.
  2. Fetą sutrupinkite rankomis, pistacijas pasmulkinkite ir berkite ant morkų.
  3. Išplakite aliejų, actą, medų ir smulkintos mėtos lapelius, apliekite salotas.

Linkime spalvų lėkštėje,

Lieknos Bitės