Taip, maisto mados keičiasi taip pat greitai kaip ir kitos. Šiais metais, stebėdamos pasaulines patiekalų tendencijas, negalime praleisti pro akis produkto, kuris įsikūręs visose sveikuolių lėkštėse – avokadai! Šiais metais jie puikuojasi ne tik pusryčių lėkštėse, bet ir ant Velykų stalo. Nors siūloma įvairiausių šio patiekalo variacijų, bet mes išbandėme vieną jų ir tikrai nenusivylėme!
REIKĖS:
kietai virtų kiaušinių,
gerai prinokusio avokado,
česnako,
lašelio citrinų sulčių,
druskos,
graikiško jogurto,
pomidoro,
baziliko.
GAMINIMAS:
- Išvirkite norimą kiekį kiaušinių, perpjaukite per pusę, išimkite trynį.
- Į atskirtus trynius dėkite panašų kiekį avokado, citrinos sultis, galiuką česnako, druskos ir šiek tiek graikiško jogurto, tiek, kad masę būtų lengva ištrinti maisto smulkintuvu.
- Paruoštą masę dėkite į baltymo puseles, gardinkite pomidorais ir baziliko lapeliais.
Velykų artėjimą net užuodžiančios,
Lieknos Bitės