Taip, maisto mados keičiasi taip pat greitai kaip ir kitos. Šiais metais, stebėdamos pasaulines patiekalų tendencijas, negalime praleisti pro akis produkto, kuris įsikūręs visose sveikuolių lėkštėse – avokadai! Šiais metais jie puikuojasi ne tik pusryčių lėkštėse, bet ir ant Velykų stalo. Nors siūloma įvairiausių šio patiekalo variacijų, bet mes išbandėme vieną jų ir tikrai nenusivylėme!

REIKĖS:

kietai virtų kiaušinių,

gerai prinokusio avokado,

česnako,

lašelio citrinų sulčių,

druskos,

graikiško jogurto,

pomidoro,

baziliko.

GAMINIMAS:

  1. Išvirkite norimą kiekį kiaušinių, perpjaukite per pusę, išimkite trynį.
  2. Į atskirtus trynius dėkite panašų kiekį avokado, citrinos sultis, galiuką česnako, druskos ir šiek tiek graikiško jogurto, tiek, kad masę būtų lengva ištrinti maisto smulkintuvu.
  3. Paruoštą masę dėkite į baltymo puseles, gardinkite pomidorais ir baziliko lapeliais.

Velykų artėjimą net užuodžiančios,

Lieknos Bitės