Valiooo! Štai ir atėjo TAS metas, kai tikrai galima valgyt sriubas. Šiltas, sočias ir spalvingas.

REIKĖS

Ančiuko (mes rinkomės Lapino puotos ančiuką, kurį visą išvirėme ir dalį jo panaudojome sriubai, o dalį suvalgėme su salotomis),

2 svogūnų,

7 skiltelių česnako,

skiltelės moliūgo,

1/2 jaunos cukinijos,

2 kiaušinių,

8 pievagrybių,

Žalumynų.

GAMINIMAS

  1. Ančiuką užkaiskite puode ir virkite, kol suminkštės (aš viriau greitpuodyje apie 30 min.)
  2. Cukiniją supjaustykite plonais ilgais šiaudeliais, moliūgą ir svogūną, česnaką kubeliais.
  3. Ghi svieste pakepinkite svogūną ir česnaką, vėliau moliūgą ir sudėkite sriubą, virkite toliau.
  4. Atskiroje keptuvėje pakepinkite (labai trumpai) cukinijos juosteles ir pievagrybių puseles, pabarstykite druska.
  5. Išvirkite du kiaušinius.
  6. Į lėkštę pilkite sriubos, įdėkite cukinijos juosteles, pievagrybių, žalumynų, kiaušinių puseles ir supjaustytą išgriebtą antieną.

A

Rudeniškus skonius maišančios,

Lieknos Bitės