chese-popDievinu tą smalsumo jausmą, kurį patiriu valgydama, tai, ko dar nesu ragavusi ir nė nenutuokiu, ko galiu tikėtis. Tai gali būti tiek dar neragautas vaisius, įmantrus patiekalas svečiuose ar, kaip šį kartą, naujas užkandis.

Gavusios proga išbandyti naujieną, skubame ir jums viską papasakoti. Tad šį kartą ant mūsų stalų visiška įdomybė (gerąja prasme) – užkandis „Cheese POP“. OLYMPUS DIGITAL CAMERAPirmiausia, kaip ir visada, apie sudėtį, šį užkandį sudaro sūris ir… pala, tik sūris! Gamintojas teigia, kad „Gouda“ sūris yra susmulkinamas, išdžiovinamas, o po to paspraginamas. Mes tokius skanėstus labai mėgstame berti ant sriubų ar į salotas, mat tai suteikia patiekalui cinkelio, o vyras sakė, kad nesąmonė – jį reikia valgyti vieną (gerai jam, kai jis kelis kart per savaitę sportuoja). Taigi, siūlome išmėginti ir jums mūsų ypatingąją moliūgų sriubą.

REIKĖS:

moliūgo;

užkandžio „Cheese Pop“;

saujelės krevečių;

šviežių svogūno laiškų;

česnako;

ghee sviesto

GAMINIMAS:

  1. Moliūgą supjaustykite kubeliais, česnaką taip pat ir pagardinę mėgstamais prieskoniais išvirkite nedideliame kiekyje vandens.
  2. Išvirusią sriubą sutrinkite.
  3. Krevetes pakepinkite šaukšte ghee sviesto kelias minutes.
  4. Įpylę sriubą į lėkštes, pagardinkite svogūnų laiškais, krevetėmis ir sūrio gabalėliais.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKoks skonis? Puikus! Galite drąsiai vaišinti svečius ar lepintis patys, juk progų tam visada atsiranda.