OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tai patiekalas, kurį pagaminsi taip greitai, kad nespėsi mirktelėti, o skonis nustebins netikėtu deriniu. Be to, tai puiki alternatyva lietuvių įprastam riebiam makaronų ir fermentinio sūrio bei faršo deriniui.

REIKĖS:

250 g makaronų (mes naudojome DOBELE „Penne Rigate Nr. 122“);

500 g brokolių;

150 g fetos sūrio;

saujelės džiovintų spanguolių

GAMINIMAS:

1. Brokolį išskaidykite žiedynais ir labai trumpai pavirkite sūdytame vandenyje.

2. Spanguoles užpilkite karštu vandeniu ir leiskite šiek tiek išbrinkti.

3. Makaronus išvirkite iki mėgstamo minkštumo.

4. Ant išvirusių dar karštų makaronų dėliokite fetos gabalėlius, brokolius, spanguoles ir viską išmaišykite.

Skanios dienos linkėdamos,

Lieknos Bitės