036

Sveikos, mielosios,

šiandien receptas būtent jums – pikantiškas, lengvas ir labai labai moteriškas. Jam naudojome „Kitchen Me“ sūdytą-parūkytą antienos filė. Jos skonis labai subtilus, bet tuo pačių ir ryškus, tad salotoms tereikės tik dar kelių ingredientų.

Šias salotas gaminu, kai laukiu svečiuose draugių. Tai idealus užkandis ar net vakarienė prie vyno taurės.

REIKĖS (2 asmenims):

80 g sūdytos-parūkytos antienos filė (mes naudojome „Kitchen Me“);

saujos špinatų;

saujos gražgarsčių;

1 pomidoro;

1/2 avokado;

1 figos;

30 g kietojo sūrio;

pipirų

GAMINIMAS:

  1. Pomidorą supjaustykite kubeliais. Avokadą – susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais. Figą padalykite į dvi dalis.
  2. Į lėkštę dėkite visas daržoves ir antieną. Ant viršaus pabarstykite pipirų ir kietojo sūrio. Skanaus!

041

Linkėjimai visoms mūsų skaitytojoms!

Lieknos Bitės