1Net ir vėsiomis žiemos dienomis norisi ne tik riebių patiekalų, bet ir kažko gaivaus, lengvo ir be krūvos kalorijų. Nieko nelaukdamos, imame nuostabaus skonio „Kitchen Me“ sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį, prisipjaustome daug daug daržovių – ir nuostabaus skonio pietūs garantuoti.

REIKĖS:

220 g šviežias sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio BLACK ANGUS (mes rinkomės „Kitchen Me“);

1 pomidoro;

1/2 avokado;

kelių saujų salotų;

10 žaliųjų alyvuogių;

100 g didžiojo greipfruto „Pamelo“;

druskos;

pipirų;

kelių šlakelių sojų padažo

GAMINIMAS:

  1. Kepsnius lengvai pabarstyk pipirais.
  2. Keptuvę įkaitink iki didžiausios kaitros ir dėk 3–4 minutėms mėsą, tada apversk (turėtų būti gerai apskrudusi, net su juodais dryžiais), pabarstyk druska ir kepk dar tiek pat laiko.
  3. Kepsnį išimk iš keptuvės ir kelioms minutėms palik ramiai lėkštėje.
  4. Į lėkštę dėkite susmulkintas salotas, pomidorą, avokadą, berkite alyvuoges ir greipfruto gabalėlius, ant viršaus dėkite riekelėmis pjaustytą didkepsnį, pašlakstykite sojų padažu.008Neapsunkinančių pietų ir jums linkinčios,

Lieknos Bitės