Savaitė jau persirito į antrą pusę, tad pradedame planuoti savaitgalio desertus. Vieną tokį iš sveikesnių miltų siūlome ir jums.
REIKĖS:
100 ml grikių miltų (naudojome Ekofrisa miltus),
100 ml migdolų miltų (arba įprastų pilnagrūdžių),
1 a.š. kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos,
1 kiaušinio,
kelių šaukštų cukraus pakaitalo (datulių pastos, medaus),
2 š. tirpinto kokosų aliejaus,
50 ml graikiško jogurto,
2 š. pieno,
200 ml smulkiai pjaustyto obuolio.
GAMINIMAS
- Visus ingredientus gerai išmaišykite ir pilkite į spurgyčių formą, kepkite priklausomai nuo spurgų dydžio apie 20 minučių.
- Puoškite mėgstamu glajumi arba valgykite be jo.
Skanaus ateinančio savaitgalio,
Lieknos Bitės