Savaitė jau persirito į antrą pusę, tad pradedame planuoti savaitgalio desertus. Vieną tokį iš sveikesnių miltų siūlome ir jums.

REIKĖS:

100 ml grikių miltų (naudojome Ekofrisa miltus),

100 ml migdolų miltų (arba įprastų pilnagrūdžių),

1 a.š. kepimo miltelių,

žiupsnelio druskos,

1 kiaušinio,

kelių šaukštų cukraus pakaitalo (datulių pastos, medaus),

2 š. tirpinto kokosų aliejaus,

50 ml graikiško jogurto,

2 š. pieno,

200 ml smulkiai pjaustyto obuolio.

GAMINIMAS

  1. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir pilkite į spurgyčių formą, kepkite priklausomai nuo spurgų dydžio apie 20 minučių.
  2. Puoškite mėgstamu glajumi arba valgykite be jo.

Skanaus ateinančio savaitgalio,

Lieknos Bitės