OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielosios mūsų skaitytojos,

o kas sakė, kad desertai turi būti nuodėmingi? Lieknos Bitės kasdien griauna šiuos mitus ir siūlo pačius įdomiausius desertus.

Šį kartą ir vėl degustuojame „Tundra“ produkciją ir eksperimentuojame – siūlome jums išbandyti slyvų pyragėlius su veganišku šokoladu ir daigintais grikiais. Tokiu desertu nebus gėda pavaišinti net ir didžiausius sveikuolius.

REIKĖS:

kelių slyvų;

daigintų džiovintų grikių (mes naudojome „Tundra“);

1/2 banano;

50 ml kokosų aliejaus;

25 ml kakavos;

2 a. š. medaus;

šaukšto kokoso drožlių;

kelių vynuogių

GAMINIMAS:

  1. Paruošiame kremą: puode išlydome kokoso aliejų, sudedame medų, išmaišome, suberiame kakavą ir dar kartą viską gerai išmaišome. Dedame į šaldytuvą, kad pradėtų tirštėti. Kai kremas taps kietokas sudedame bananą ir viską sutriname smulkintuvu iki vientisos masės.
  2. Slyvas pjauname per pusę ir patepame šokolado kremu, barstome džiovintais daigintais grikiais, kokoso drožlėmis, o per vidurį patupdome vynuogę.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Labai saldžius linkėjimus jums siunčiančios,

Lieknos Bitės