OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Labas rytas, saldžiai dieną mėgstantys pradėti!

Šie batonėliai itin patogūs, kai reikia greitai papusryčiauti. Tokius mes itin mėgstame pasiimti su savimi, kai reikia užkąsti mieste. Pagaminti juos itin lengva, nes tereikės kelių sveikų ingredientų.

REIKĖS:

250 g moliūgo;

250 g stambių avižinių dribsnių;

150 g moliūgų, saulėgrąžų ir kedrinių pinijų mišinio;

2 v. š. medaus;

čia taip pat itin tiktų įvairūs džiovinti vaisiai

GAMINIMAS:

  1. Moliūgą išvirkite vandenyje. Išvirus šiek tiek nusunkite, kad vanduo vos semtų moliūgų gabalėlius ir sutrinkite trintuvu iki košės konsistencijos.
  2. Į moliūgų tyrę sukrėskite avižas, medų, sėklas ir viską išmaišykite.
  3. Masę pilkite į kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASveikam maistui neabejingos,

Lieknos Bitės