Vis dar tikimės, kad šią vasarą bus kaaaršta. O jei taip nutiks, jūs būsite pasiruošę savo svečius pavaišinti itin gaiviu ir paprastai paruošiamu tortu. Ir visai nesibaiminkite, kad naudosime grietinėlę, likusi torto dalis sudaryta vien iš šviežių vaisių, tad mažos nuodėmės tikrai atleistinos!

REIKĖS

Arbūzo,

indelio plakamos grietinėlės,

šviežių vaisių ar uogų,

graikiškų riešutų (mūsų mėgstamiausi – Arimex).

GAMINIMAS

  1. Iš arbūzo išpjaukite tris riekes.
  2. Grietinėlę išplakite su žiupsneliu cukraus.
  3. Arbūzo riekes pertepkite grietinėle, ja aptepkite ir tortuko viršų, dėliokite šviežias uogas bei riešutus.

Gaiviausius desertus ruošiančios,

Lieknos Bitės