Ieškote, kuo nustebinti savo artimuosius mielomis progomis? Neabejojame, kad jie tikrai įvertins jūsų su meile gamintus desertus. Kaip tik tokį receptą siūlome ir šį kartą. Keksiukų sudėtį bus sunku atspėti, tačiau jie pakerės savo lengvumu ir gaivumu.

REIKĖS:

Keksiukams:

4 kiaušinių;

100 g rudojo cukraus;

4 v.š. sviesto;

200 g migdolų miltų (mes tiesiog sumalėme Arimex migdolus kavamale);

1 a. š. kepimo miltelių;

žiupsnelio druskos.

Kremui:

100 g. varškės;

trupučio graikiško jogurto;

2 š. datulių pastos;

braškių;

kapotų migdolų.

GAMINIMAS:

  1. Gerai ištrinkite sviestą, kiaušinius ir cukrų. Į gautą masę sudėkite likusius keksiukams skirtus ingredientus ir gerai išmaišykite.
  2. Paruoštą tešlą krėskite į keksiukų formas ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol iškils ir gražiai parus.
  3. Varškę išsukite su datulių pasta ir trupučiu jogurto. Dėkite kremą į konditerinį švirkštą ir dekoruokite keksiukus.
  4. Puoškite braškių puselėmis ir kapotais migdolais.

Dangiško skonio desertus ruošiančios,

Lieknos Bitės